Opstrikkede modeller

oprettet d.

Der vil i dette indlæg blive forskellige billeder af de modeller vi har strikket op.

Vi bruger ofte opskrifter der er med ugebladene eller gratis opskrifter fundet på nettet og prøver at strikke dem op i noget af det garn vi har i butikken.

 

Bølge tørklæde, fra bogen Sand af Katrine Wohllebe. Vi har strikket tørklædet i 1 tråd Piura baby alpaca og 1 tråd Lammeuld, garnforbruget er 100g af hver kvalitet, og tørklædet måler ca. 30 cm i bredden og ca. 170 cm i længden. Et spændende strikke projekt med et fint 3D resultat til sidst.
 
Denne fine bluse er strikket i 2-tråde af vores Merino Lammeuld og en farveskiftende Crazy Zauberball strømpegarn 100g - 420m, men vi har mange forskellige garner med flotte nuancer, som kan bruges. Opskriften kan findes under Dame Modeller og hedder Sweater i Merino lammeuld og Crazy Zauberball. 
Smuk blød og let kjole, tunika, lang bluse, kært barn har mange navne, men smuk er den og dejlig varm. Perfekt over et par varme strømpebukser eller bukser. 
 
En af vores egne modeller, er dette fine strikket tørklæde. Tørklædet er strikket i et nøgle Piura baby alpaca. Der bliver brugt 1 nøgle garn til et strikket tørklæde, som er ca. 30 cm bredt og  ca. 135 cm lang, hvis det ønskes længere eller bredder, så skal der bruges 2 nøgler garn. Mønstret hedder Hjertemusling, et fint og let sommer tørklæde.

22346866


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar