Uventet besøg

oprettet d.

Tirsdag var vi på rundtur i Århus's garnbutikker, vi ledte efter noget lækkert garn uden uld, som ikke skulle være ren bomuld, da vi har haft flere forespøregelser på dette. Vi fandt lidt men syntes at udvalget var meget lille, hvilket ikke lyder rigtig, det måtte vi gøre noget ved.

Onsdag havde vi planlagt at holde status i butikken og var der derfor mødt lidt før. Vi snakkede om hvordan vi skulle få kontakt til leverandøren af det garn vi havde fundet interessant, og pludselig stikker en mand hovedet ind af døren og spørger om han må forstyrre os, selvfølgelig vi vil gerne hjælpe hvor vi kan. Det er Lana Grossa agenten for norden, som leder efter en ny butik i Randers,  vi er lidt måløse da vi jo lige havde prøvet at finde ud af hvordan vi kunne komme i kontakt med dem, at han så bare falder næsten ned fra himlen lige uden for vores dør, ikke mindre end fantastisk.

Vi byder på kaffe og han vi snakker lidt om garn og diverse, han vil gerne vise os deres garn, hvis vi vil se det og garn kan man jo aldrig se for meget af og slet ikke lækkert garn. Han har dog kun sommergarn med, men det er jo også den rigtige årstid til at kigge på sommerens lækkerier.

Næste skridt er så at vælge lidt ud og bestille hjem, primært vil det være garn uden uld.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar